TopAd

ברוכים הבאים לבלוג שלי

sonia2
רק על עצמי לספר ידעתי, קלישאה כל כך נכונה.
ובכן אני סוניה גרבי, בת 56 מתל אביב, נעים מאוד!
נולדתי וגדלתי בטג'קיסטן בשנות החמישים של המאה הקודמת, אני יודעת שזה נשמע רחוק אבל בשבילי כאילו שזה היה אתמול. אני זוכרת את הריחות והצבעים של אוזבקיסטן את האנשים החמים ואת האדריכלות המרשימה.
בשנות השיבעים המוקדמות עליתי לישראל והתחתנתי והקמתי משפחה.

לתחום העיצוב הגעתי עקב אהבה גדולה לתחום ואף למדתי עיצוב בשנקר בשנות השמונים. בתחילה עיצבתי בגדים שזכו להצלחה רבה, ולאחר מכן המשכתי להתפתח וליצור טקסטיל לבית, וילונות, כריות, אהילים ועוד. יחד עם אהבתי הגדולה לאסטטיקה ועיצוב לא הזנחתי את לימודי האקדמיים ובהכשרתי אני אחות מוסמכת ובכך עסקתי שנים רבות. הייתי אחות בבית דנה-איכילוב, בית חולים לילדים בתל אביב. להיות אחות זה מקצוע מאוד תובעני וקשה, האחריות רבה והנטל על הצוות רב. אולם העזרה שמושיטים לחסר הישע הקטנים והסיפוק שמקבלים בכזאת עבודה שווים כל רגע. לאחרונה יצאתי לפנסיה וסיימתי את שלב האחות בחיי וכעת אני מקדישה את כל זמני ומרצי לחנות שלי- שאנטי.

את שאנטי פתחנו אני ובעלי יהודה שיחיה לפני כ-20 שנה. שאנטי ממוקמת ביפו העתיקה במתחם השעון המתחדש. במתחם חנויות מעצבים, רהיטים, מסעדות וחנויות קטנות ומיחדות. הקירבה לשוק הפשפשים ולמגוון האנושי והיצירתי משכו אותי למתחם. כאן אני יוצרת ומעצבת וילונות, כריות, מפות ועוד פריטים מיוחדים ומעוצבים.
בעלי ואני עובדים ביחד בגלריה, הוא אחראי על ענייני המשרד ואני על העיצוב וביחד אנחנו מקבלים לקוחות ומשרתים אותם בנאמנות. אני מאמינה ששרות לקוחות הוא הבסיס לקשר מוצלח ולסיפוק מחווית הקניה של הלקוח.

ההמשך יבוא...
באהבה
סוניה.

תגובות (9)
  • סיגלית
    סוניה אני לא מכירה אותך אבל אפשר להתאהב בך בקלות את מדהימה שוחחתי איתך בטלפון ואני יגיע אלייך בהקדם
  • רעות שפירא  - לסוניה המקסימה!
    תודה רבה על סט הוילונות המדהים שהכנת לנו! מקווה שנתראה שוב בקרוב, ממליצה בחום.
    רעות
  • חווה יסדי  - סוניה את פשוט מדהימה!
    תודה רבה לך על ההשקעה של הזמן והרצון לעזור, נדיר למוצא מעצבים כמוך בעלי טעם איכותי ואוזן קשבת. מאוד נהנתי להיות אצלך!
    חווה
  • אלמוני
    סוניה שלום לך! אני רוצה להגיד לך שיש לך עיצוב בטוב טעם, אני אקפוץ אלייך לראות להתרשם וגם לרכוש. שיהיה לך בהצלחה.
  • מירה בוחבוט  - תודה
    רציתי לשתף את האנשים שכרגע נכנסים לבלוג של סוניה-
    ובמקביל להודות לסוניה ויהודה
    סוניה עצבה לי את הוילונות בביתי אתמול הבאתי אותם ותליתית יותר מאוחר אני יצלם ויעביר באתר,אין לי מילים להודות לך סוניה על הוילונות המהממים והיפים ואני חייבת להעביר הלאה כי היה לי ולבעלי נעים להכנס אליכם לחנות הסבלנות שלך ושל יהודה והנעימות נתנו לנו תחושה נעימה והרצון שלך שיהיה מוכן במהרה וכך נעשה אין מילים בפינו להודות והעיקר לשתף עוד בהתלהבות שלנו מהוילונות עשית לנו את השבת
    ולסיום לפי התמונות של בתי לקוחות אני רואה שהסלון שלך כמו שלי בשחור
    כמו שהבטחת אחרי החג הנך מוזמנת לבוא ולראות את הוילונות יצירה שלך
    כמו שראי השידוך ביננו הצליח ואני מאמינה שביתי יתמלא משאר העיצובים שלך הנמצאים בחנות ושוב המון המון תודה כי מגיע ובגדול
  • סוניה המעצבת  - תודה רבה חברים!
    אני שמחה לשמוע שאתם אוהבים את הוילונות!
    תודה רבה על ההמלצה החמה,
    סוניה
  • מירי אהרונוב  - שלום סוניה תתחדשי על האתר החדש
    אני רוצה ולהודות לך על הסט לסלון שעיצבת לנו. ובאותו זמן לנצל את הבמה ולקרוא לקוראי הבלוג שעדייו לא מכירים את סוניה להגיע ליפו ולבקר את מעצבת הוילונות המוכשרת הזאת!
    תודה רבה
    מירי
  • זהר  - סוניה!
    איזה אתר מדהים...באמת- איזה שינוי!!
    מי שלא היה בחנות לא מבין :)))
  • רות שטרן  - סוניה היקרה! תודה רבה על הוילון
    הי סוניה אני רוצה להודות לך על הוילון המיוחד שתפרת לנו. תתחדשי על האתר החדש!
    רות מרעננה
הוסף תגובה
Your Contact Details:
תגובה:

פנחס בן יאיר 5, תל  אביב יפו טל': 5183654 - 03, טלפקס:6819729 - 03 נייד: 4683832 - 054  - לחץ כאן להצגת מפה להגעה לחנות.

שעות פתיחה: א'-ה': 9.00 - 17.00 (בחורף), 9.00 - 18.00 (בקיץ),  יום ו': 9.00 עד שעה לפני כניסת השבת.

sonia@shantie.co.il